2 Şubat 2011 Çarşamba

ZARARLI OYUNLAR!!!

Bilim adamları tarafından yapılan araştırmada,çocuklar üzerinde zararlı etkileri olan oyun türleri belirlendi.Kanlı-Savaşlı oyunlar ve online bağımlılık yapan bu türlerden sadece bir kaçıdır. Bu oyunlardan bazıları şunlardır:
METİN 2
KNİGTH
CALL OF DUTY 
COUNTER                                



 VE DAHA FAZLASI...





ALTİDORE BURSASPOR'DA!!!

2.'ci şampiyonluğu hedefleyen Timsahlar,ara tıransferi bomba gibi gerçirdi.Son olarak herkesi şaşırtan Bursa bir bomba daha patlattı.Büyük çabalar sonucunda ABD'li dünya yıldızı  Jozy ALTİDORE'u renklerine bağladı .
Yıldız Bursa'da 12 numaralı formayla ter dökecek.

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ

Dün gece Caddebostan'daki evinde ölü bulunan ünlü sunucunu ölüm sebebi astım olarak açıklandı . Bir çocuk annesi olan Foste' en son Show TV'deki "Yok Böyle Dans" programında seyretmiştik.

Merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına baş salığı dileriz...

1 Şubat 2011 Salı

GREENSCREEN (YEŞİL EKRAN) TEKNOLOJİSİ

Greenscreen diye adlandırılan sinema teknolojisi ile uzayda geçen bir film,hatta evrendehiç olmayan bilgisayar yapımı dünyalarda geçen filmler çekilebiliyor.

Bunlarında eskimesi yakındır...

KARANFİLİN YARARLARI

Eski çağlarda "aşk çiçiği" olarak ün salan karanfil,afrodizyakların en etkililerinden olarak kabul edilir.Karanfil çok güçlü bir mikrop kırıcı olduğu gibi bağırsak ve midede gaz oluşmasını engeller.Ayrıca hafızayı güçlendirir,sinir sistemini düzenler.


Bide bildiğimiz gibi ağızda ferahlatıcı his bırakır :)

EN ÇAPKINI TAMER KARADAĞLI!!!!

Aktör magazin tarihine Türkiye'nin "en çapkın erkeği"olarak kaydedildi.Karadağlı'nın ilk büyük sıkndalı 2004 yılında yaşandı.Kuzenleriyle birlikte bir otel odasında iki kadının oyununa geldiler.Birlikte geçirdikleri geceyi kaydeden kadınlar bir süre sonra aktöre şantaj yapmaya başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi.

@FACEOK DEVRİ BAŞLIYOR!!!!!!!

Şu anda pek çok Facebook kullanıcısı bu hizmete erişemiyor ancak hizmetin çalışmaya başlaması,bekleyişin uzun sürmeyeceğinin sinyallerini vermekte.
bana kalırsa biran önce bu hizmeti gerçekleştirmeliler!!!

BÜŞRA PEKİN GENİŞ AİLE'DE

Başrolleri Ufuk ÖZCAN, Rojda DEİRER gibi günümüzün ünlü sanatçılarının oynadığı dizide 75.'ci bölüm içinde Cevahirin dedesinin yeni karısı olarak yer alacak olan Büşra PEKİN'in diziye renk katacağı bölümü kaçırmamanızı tavsiye ederim .
İşler birbirine girecek :)

SANALİKA KAPATILDI!

Türkiye'nin en iyi dünyanın ise iyileri arasında yer alan 7'den 70'e herkesin favorileri arasında bulunan sanalika uygulamasına erişim engellendi.Şu anda yetkililerden gelenbir açıklama bulunmamatadır.
 

Tıkla Öğren Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger